Bebek Çocuk Evcil Hayvan Güvenlik Ayarlanabilir Koruyucu Pencere Havalandırma Kilidi

46,81

BUFFER® Bebek Çocuk Evcil Hayvan Güvenlik Ayarlanabilir Koruyucu Pencere Havalandırma Kilidi Türkiye’nin en Pratik sitesinde. Pratiks Anne & Çocuk kategorisiyle hayatını kolaylaştır.

19 adet stokta

Whatsapp destek hattı

Ideal Baby pencere kilidi, ev, okul, ofis ve diğer tüm alanlarda çocuk ve bebek güvenliğini sağlamak için tasarlanmış pratik bir üründür. Kaliteli ABS malzemeden üretilmiş olan bu pencere kilidi, uzun ömürlü koruma sağlar ve sağlığa zarar vermez.

Özellikler:

  • Sağlam ve Uzun Ömürlü: Kaliteli ABS malzeme, pencere kilidinin uzun süreli kullanıma uygun ve dayanıklı olmasını sağlar.
  • Çocuk Güvenliği: Pencerenin açılmasını engelleyerek çocukların sarkmasını önler.
  • Ayarlanabilir Açıklık: Üzerindeki set’ler ile pencereyi istediğiniz aralıkta sabit tutmanıza imkan tanır. Bu özellik, pencerenizin rüzgardan dolayı çarpmasını ve camın kırılmasını engeller.
  • Havalandırma Koluyla Ferahlık: Camınızın sürekli aynı açıklıkta kalmasını sağlayarak odanızın ferah kalmasını ve pencerenizin kapanmasını önler.
  • Kolay Montaj: Plastik, alüminyum, demir ve ağaç pencerelere kolayca monte edilir. Set’li çubuk kısmını çerçevede istediğiniz yere yerleştirerek kullanabilirsiniz.

Neden Kullanmalısınız?

Ideal Baby pencere kilidi, çocukların ve bebeklerin güvenliğini sağlamak için mükemmel bir çözümdür. Pencere açıklığını sabitleyerek rüzgar ve kaza risklerini azaltır, odanızın ferah kalmasını sağlar.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Bebek Çocuk Evcil Hayvan Güvenlik Ayarlanabilir Koruyucu Pencere Havalandırma Kilidi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir